Логотип сайту

Як обрати автомобіль для себе?

В народі кажуть, що вибір автомобіля дуже схожий з вибором дружини – вони обоє будуть висіти на вашій шиї. Утім, хтось нависатиме над душею в меншій мірі, йдучи на компроміси, провокуючи логічні висновки. Якщо ви встигли скласти пристойну суму на покупку авто, не поспішайте, адже така справа потребує ретельного аналізу.

Перш за все вам потрібно визначитись в яких цілях ви використовуватимете ваше авто. Визначитись з цим питанням значно краще вдома, адже, прийшовши до автосалону, ви не зможете оцінити ситуацію повноцінно – менеджери і красиві відполіровані авто з легкістю зб’ють вас з пантелику. Імпульсивна покупка зможе обернутись для вас величенькою сумою грошей, яка може не виправдати ваших сподівань.

Аналіз потрібного авто вам потрібно розпочати з власних амбіцій. Вдайтесь до невеличкого самоаналізу, розподіливши всі пріоритети по своїх місцях. Ви сором’язливий і невибагливий? Або ж харизматичний і звабливий? Саме цей крок стане першим на шляху з’ясування.

Розібравшись з власними демонами, вам потрібно відштовхнутись від накопиченої суми. Пам’ятайте: автомобіль потребує фінансових затрат, тому завжди притримайте декілька песо для його обслуговування. Якщо покупка бажаного транспортного засобу неможлива з салону через фінансове запитання, вам потрібно звернути увагу на авто з «другорядного» ринку.


 

Вам потрібно орієнтуватись не тільки в марках і емблемах авто, але й в технічних характеристиках, комплектаціях, цінових категоріях.


 

Не купуйте кота в мішку – проведіть тест-драйв! Відчувши поведінку й зрозумівши характер тієї, чи іншої автівки, ви зможете об’єктивно оцінити ситуацію, взявши до уваги навіть найменші аспекти. Кожне авто поводить себе по-іншому, адже володіє різною ергономікою.

З’ясуйте, яка коробка передач підходить вам. Також, якщо ви одружені, не варто забувати про вашу сім’ю – жінки надають перевагу коробці-автомат.

Визначтесь з габаритами авто, віддаючи цьому чиннику належне. Якщо ви проживаєте в місті й бажаєте купити джип, вам варто неодноразово замислитись, так як велика габаритність сильно ускладнить паркування. Також варто зазначити, що більшість позашляховиків продаються з повним приводом. Чи варто вам купляти складніший по комплектації автомобіль, витрачаючи більшу суму на покупку й ремонт в майбутньому, якщо ви не з’їжджаєте з асфальтованого покриття?

Думайте про майбутнє! Нічого не вічне, і автомобіль – далеко не виключення. Йдіть з долею наввипередки, думаючи про цінові категорії деталей та розхід палива.

Знаючи вищесказане, вам залишається скласти список найкращих претендентів, які супроводжуватимуть вас на життєвому шляху.

Назад до списку

Схожі статті

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Не буде секретом, що справність автомобільних механізмів напряму залежить від манери їзди. В той час, коли новачкам ще невідомо про правильність послідовності рухів, досвідчені водії вже неодноразово обзаводились допомогою професіоналів.

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Кожному автомобілісту відомо, що, рано чи пізно, йому все ж доведеться відвідати станцію технологічного обслуговування. Зупинити це неможливо, проте завжди можливо цьому запобігти. Щоб перемогти свого здобути перемогу, спочатку потрібно здобути знання. Сь

Як обрати жіночий автомобіль?

Як обрати жіночий автомобіль?

Жінка за кермом – це типова практика в країнах Європейського Союзу. На автошляхах жінок-водіїв тепер можна побачити навіть частіше, ніж чоловіків. Якщо ви хочете стати однією з них, поповнивши ряди незалежних та просунутих, вам потрібно визначитись з тим,

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Щастя і радість переповнює людей, котрій зібрались купити новий автомобіль. Поділяються такі покупці на два типи – ті, хто купляють автівку з салону, і ті, хто обирають підтриманий автомобіль. Ця стаття призначена для останніх. Прочитавши її, ви матимете

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Проблема вибору в сучасності актуальна до її скоєння. Сьогодення не знайоме з одноманітністю: Nike чи Adidas, iOS чи Android, PC чи PS? Не залишились знедоленими і автомобілісти, вибір яких ця стаття звужує до вибору оббивки салону автомобіля. Класика под