Логотип сайту

Як обрати жіночий автомобіль?

Жінка за кермом – це типова практика в країнах Європейського Союзу. На автошляхах жінок-водіїв тепер можна побачити навіть частіше, ніж чоловіків. Якщо ви хочете стати однією з них, поповнивши ряди незалежних та просунутих, вам потрібно визначитись з тим, який автомобіль обрати.

Жіноча логіка розпочне з вибору кольору – щоб до сумочки пасувало, та й взагалі гармонійно підходило під очі. Чоловіча логіка розпочне з габаритності автомобіля. Ні для кого не буде секретом, що маленька автівка завжди компактніша й різкіша, ніж караван чи седан. Авто такого калібру позволить вам паркуватись в будь-якому місці за будь-яких погодних умов, не витрачаючи зайвий час на роздуми. Таким чином, одним з найкращих варіантів стане хетчбек. Високий пріоритет такому автомобілю надає не тільки зручний розмір, але й легкість руху по міських шляхах. Хетчбеки дешеві в обслуговуванні, а також приємні в керуванні.

Цінова категорія таких автомобілів коливається в рамках норми – від 3 до 10 тисячі доларів США. Варто зазначити суб’єктивність цінового питання. Автомобілі такого формату економні, в народі їх часто називають малолітражками. Тобто, за 5 тисяч доларів ви зможете придбати не тільки зручний і красивий автомобіль, але й зекономити з ним в майбутньому – це потрібно взяти до уваги.

Дизайн таких автівок завжди приємно вражає. Інноваційні моделі сучасності з легкістю посядуть спеціальне місце в шкалі ваших бажань, затьмарюючи ваш сон вночі. Не дивлячись на привабливий вигляд таких авто, їх, за статистикою, рідко викрадають злочинці.

Великим плюсом для жінки стане й те, що сучасні хетчбеки укомплектовані автоматичною коробкою передач. З нею ви завжди зможете відчувати себе комфортно, не відволікаючи увагу іншими думками. «Фарш» таких автомобілів перебуває на вищому рівні: бортовий комп’ютер, подушки безпеки, клімат-контроль, навігація, мультимедійна система – цей список можна продовжувати, не запинаючись.

Переходячи від теорії до практики, ми запропонуємо вам декілька варіантів на розгляд. І відкриє наш список славнозвісний Hyundai Getz, гордість корейського автопрому перевірена часом. Цей автомобіль не боїться помилок з боку водія – він надійний і різкий. Одним з найбільших бонусів такої автівки є дешевизна деталей. Навіть якщо Getz випрошуватиме у вас поїздку на станцію технічного обслуговування, обійдеться вона для вас мінімальними затратами.

Наступним учасником нашого списку стане Skoda Fabia – малолітражка чеського виробництва з привабливими дизайном, який не виходить за рамки традицій компанії. Цей автомобіль може похвалитись неймовірно приємним управлінням, а також легким набором швидкості. Шумоізоляція Фабії виконана майстерно, як і двигун з невеликим об’ємом. На відміну від інших малолітражних автомобілів, Фабія може похвалитись великим показником місткості.

Останнім кандидатом в трійці стане Nissan Micra. Це авто одразу вражає яскравим і нетиповим дизайном, який плавно переходить в переваги технічних характеристик. Авто не тільки компактне, але й надійне – воно займає призові місця в списку автомобілів, які рідко потребують допомоги зі сторони СТО. Принесе радість і його маневреність – ідеальний варіант для міста не спонукає вас продати, або обміняти його.

Назад до списку

Схожі статті

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Не буде секретом, що справність автомобільних механізмів напряму залежить від манери їзди. В той час, коли новачкам ще невідомо про правильність послідовності рухів, досвідчені водії вже неодноразово обзаводились допомогою професіоналів.

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Кожному автомобілісту відомо, що, рано чи пізно, йому все ж доведеться відвідати станцію технологічного обслуговування. Зупинити це неможливо, проте завжди можливо цьому запобігти. Щоб перемогти свого здобути перемогу, спочатку потрібно здобути знання. Сь

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Щастя і радість переповнює людей, котрій зібрались купити новий автомобіль. Поділяються такі покупці на два типи – ті, хто купляють автівку з салону, і ті, хто обирають підтриманий автомобіль. Ця стаття призначена для останніх. Прочитавши її, ви матимете

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Проблема вибору в сучасності актуальна до її скоєння. Сьогодення не знайоме з одноманітністю: Nike чи Adidas, iOS чи Android, PC чи PS? Не залишились знедоленими і автомобілісти, вибір яких ця стаття звужує до вибору оббивки салону автомобіля. Класика под