Логотип сайту

Автомобільні крадіжки

Автомобільні крадіжки – це типовий американський сюжет, який ніколи не виходить з моди. Це величезний бізнес, за котрим стоять як бандитські синдикати, так і поодинокі лиходії. Сучасні шахраї знають толк в технологічних новинках, саме тому в декотрих випадках власникам дорогих автомобілів не допомагає навіть найдорожча система проти викрадення. Та викрадають автомобілі не тільки цілісно, але й розкрадають їх по частинах. Сьогодні ми розповімо вам про найпопулярніші деталі, які найменш застраховані від автомобільних злодіїв.

Автомобільні емблеми

Крадіжка автомобільних емблем стала культовим злочином серед молоді в Сполучених Штатах Америки. Вулична мода на автомобільні значки спонукала мільйони підлітків на скоєння першого злочину. Toyota на ланцюжку – це круто, та як щодо Mercedes?

Демонтаж фар і оптики

До демонтажу фар найчастіше зі всіх потрапляють Porsche Cayenne, Audi Q7 та Volkswagen Touareg. Їхня лідерство у списку закономірне, адже фари в цих автомобілях знімаються більш ніж просто. Великим попитом володіє й оптика позашляховиків Ford Explorer, Volvo, Range і Land Rover.

Крадіжка двірників

Крадіжка двірників не зазнала великого поширення через невелику ціну елементів. Проте, вона посідає власне місце серед дрібних грабіжників. Справа такого типу не потребує об’ємних часових затрат, а також спеціального досвіду й інструменту.

Магнітофон

Крадіжка магнітофонів, скоріш за все, є найбільш розповсюдженою крадіжкою в автомобільному світі. Рівень її актуальності не спадає й досі, що не може не насторожувати. Захистити себе від такої крадіжки можна – ви можете придбати магнітолу зі зйомкою панеллю, або ж обзавестись спеціальною фальш панеллю, яка приховає встановлену магнітолу. Проте, грабіжникам відомі такі методи гри – панель може не пригодитись, а головний пристрій може бути викручений без панелі керування.

Крадіжка коліс

Картина під назвою «Машина не цеглі» - одна з найстрашніших картин для автомобіліста. Комплект з високоякісною резиною й титановими дисками завжди тримається в ціні. Не зупиняють крадіїв і такі автомобілі, в котрих запасне колесо заховано в дні. Захистити свій автомобіль від крадіжки такого формату вам допоможе уважність, платна стоянка і хороша сигналізація.

Епідемія BMW

Свого часу однією з найпопулярніших крадіжок у власників BMW була крадіжка руля. Найчастіше викрадали рулі М-лінійки, адже зняти їх міг навіть дилетант. Коштує така деталь від 500 до 800 доларів.

Назад до списку

Схожі статті

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Як дізнатись чи потрібно замінити зчеплення?

Не буде секретом, що справність автомобільних механізмів напряму залежить від манери їзди. В той час, коли новачкам ще невідомо про правильність послідовності рухів, досвідчені водії вже неодноразово обзаводились допомогою професіоналів.

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Які автомобільні деталі частіше за інших виходять з ладу?

Кожному автомобілісту відомо, що, рано чи пізно, йому все ж доведеться відвідати станцію технологічного обслуговування. Зупинити це неможливо, проте завжди можливо цьому запобігти. Щоб перемогти свого здобути перемогу, спочатку потрібно здобути знання. Сь

Як обрати жіночий автомобіль?

Як обрати жіночий автомобіль?

Жінка за кермом – це типова практика в країнах Європейського Союзу. На автошляхах жінок-водіїв тепер можна побачити навіть частіше, ніж чоловіків. Якщо ви хочете стати однією з них, поповнивши ряди незалежних та просунутих, вам потрібно визначитись з тим,

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Як перевірити чи в автомобілі не скручений пробіг?

Щастя і радість переповнює людей, котрій зібрались купити новий автомобіль. Поділяються такі покупці на два типи – ті, хто купляють автівку з салону, і ті, хто обирають підтриманий автомобіль. Ця стаття призначена для останніх. Прочитавши її, ви матимете

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Яку оббивку обрати для салону вашого авто?

Проблема вибору в сучасності актуальна до її скоєння. Сьогодення не знайоме з одноманітністю: Nike чи Adidas, iOS чи Android, PC чи PS? Не залишились знедоленими і автомобілісти, вибір яких ця стаття звужує до вибору оббивки салону автомобіля. Класика под